Thursday, June 13, 2024

Νάντια Γιαννακοπούλου, Φώφη Γεννηματά, Μιλένα Αποστολάκη: δρόμος και αποτέλεσμα των ερωεκλογών του 2024

 Νάντια Γιαννακοπούλου, Φώφη Γεννηματά, Μιλένα Αποστολάκη: δρόμος και αποτέλεσμα των ερωεκλογών του 2024

Η συντρόφισσα Μιλένα Αποσολάκη που την έχω σαν μάνα μου(ηλικιακά) στο ΠΑΣΟΚ και μάλλον είναι και συμπτωματικά γειτόνισσα μου, εκτός και αν μετακομίσω για λόγους που δεν είναι της παρούσης, λέει ουσιαστικά προς όλους και όλες: ' ηρεμία και νηφαλιότητα', το λέω παραφράζοντας την!


Η συντρόφισσα Νάντια Γιαννακοπούλου, που επίσης την έχω σαν μάνα μου(τουλάχιστον ηλικιακά) στο ΠΑΣΟΚ αλλά και σαν πατέρα μου(ηλικιακά) τον σύζυγο της και γνωστό ηθοποιό: Μάξιμο Μουμούρη, θέτει θέμα ηγεσίας(η Νάντια, όχι ο Μάξιμος!)και έχει απόλυτο δίκιο, γιατί ο κύριος Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης, δεν έχει ξεκάθαρες για μένα ιδεολογικές, πολιτικές απόψεις και ιδέες, όχι μόνο για να βρεθεί στην θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά δεν κάνει ούτε για Ευρωβουλευτής, σε αυτό το σημείο να πω ότι οι τριάδα των μεγάλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ: Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιλένα Αποστολάκη και Παύλος Γερουλάνος κάνουν και οι τρεις για Πρόεδρος ή Αντιπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ οπότε αν τους δω τους συγκεκριμένους τρεις  στις θέσεις 2ων αντιπροέδρων και μιας ή ενός Προέδρου τότε όχι μόνο εγώ θα είμαι ευτυχισμένη αλλά το ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί σίγουρα στην αξιωματική αντιπολίτευση!


Προσωπικά εγώ περίμενα μέχρι 12, 5 % να πάρει το ΠΑΣΟΚ και πήρε λίγο παραπάνω, περίμενα την μεγάλη αποχή, περίμενα να χάσουν ψήφους τα τρία πρώτα κόμματα συν το ΚΚΕ και το ΜΕΡΑ 25, περίμενα να μην μπει στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο ο Ανδρέας Λοβέρδος και περίμενα να βγει κερδισμένη η ακροδεξιά και η σκληρή δεξιά πέρα από την ΝΔ, πράγμα που έγινε! Μιλάω για την Ελλάδα, για τις άλλες χώρες θα τα πούμε σε άλλο άρθρο!


Το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να περιμένει 1 με 2 μήνες μετά τις εκλογές για να ξεκινήσει διεργασίες για την προεδρία του κόμματος αλλά από την άλλη συμφωνώ με την κα. Νάντια Γιαννακοπούλου που είπε εχθές στις 12/6/24 να ξεκινήσει διάλογος στα εσωτερικά όργανα του κόμματος, στην Κεντρική Επιτροπή, στην κοινοβουλευτική ομάδα κ.ο.κ. όχι μονάχα για την εκλογή άλλου ηγέτη αλλά την αλλαγή πολιτικού προγράμματος, την αλλαγή πορείας στην Ευρωβουλή και την αλλαγή επικοινωνίας με την κοινωνία και τον λαό, ακόμα και με τους Έλληνες του Εξωτερικού!


Η Φώφη Γεννηματά ξεκίνησε, ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με σκοπό να ανεβάσει την εκλογική και κομματική βάση αλλά και τα ποσοστά του κόμματος, πράγμα που έγινε, οι κυρίες Νάντια Γιαννακοπούλου και Μιλένα Αποστολάκη είναι οι άξιες συνεχίστριες όχι μόνο της Φώφης Γεννηματά, του Γεώργιου Γεννηματά και της συζύγου του, του Ανδρέα Παπανδρέου,  του Κώστα Σημίτη αλλά και του πρ.Υπουργού Παιδείας Πέτρου Ευθυμίου και τέλος της επίσης αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη!

 

Επηρεασμένο από την Εφημερίδα Συντακτών, τεύχος 13ης Ιουνίου 2024, σελίδες 4-5

 

Αναλυτικά θα τα πούμε το Σαββατοκύριακο, στο ένθετο του blog μου, για τις κυρίες Γιαννακοπούλου και Αποστολάκη, να είστε σίγουροι φίλτατοι αναγνώστες μου και αναγνώστριες μου! Τώρα απλώς έγραψα για την δική μου αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, κυρίως στο ΠΑΣΟΚ! 

Και όσο για την κυρία Γιαννακοπούλου και τον κύριο Δουδώνη, ένα έχω να πω η κυρία Κωνσταντίνα(Νάντια) έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό και στο μόνο που πρέπει να διαφωνείς μαζί της, είναι στις ιδέες της όπου σε μερικές πάντα διαφωνούσα!


Συγγραφέας: Rozalia - Emma Plissi( Ελληνοκύπρια τρανς γυανίκα)


Ανοιχτή επιστολή προς το συνομήλικο μέλος του ΠΑΣΟΚ: Βάσια Αναστασίου

 Αγαπητή Βάσια,  Ίσως να μην με γνωρίζεις αλλά σε έχω αναφέρει πολλάκις στην καθημερινότητα μου με τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος αλλά ...