Saturday, September 11, 2021

Η Ζωή είναι υπέροχη - La vita e bella

 Η Ζωή είναι υπέροχη - La vita e bella 


Τα πράγματα που μου αρέσει να κάνω είναι να σπουδάζω, να δουλεύω εθελοντικά, να πηγαίνω εκδρομές και να δημιουργώ τέχνη, τέχνες και λογοτεχνία όπως όλοι ξέρετε. Ειλικρινά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να ταξιδεύω και χωρίς να δημιουργώ ζωγραφική και σκίτσα, άρθρα, μυθιστορήματα, διηγήματα, ποιήματα, φωτογραφίες, να χορεύω, να συνθέτω και να δημιουργώ στίχους, να φιλοσοφώ και να στοχάζομαι, μα πάνω από όλα να δουλεύω εθελοντικά ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ με ΛΟΑΤΚΙ+ και straight άτομα για ένα καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο αύριο με δική μου πρωτοβουλία. 

 Φέτος το καλοκαίρι που μας πέρασε πήγα στην Αμαλιάδα,στην Καλαμάτα,στα Τρίκαλα και στο Βόλο. Όπως καταλαβαίνεται γύρισα την μισή Ελλάδα για να κάνω όλα τα παραπάνω, να αυτοεκπαιδευτώ, να γίνουν εκθέσεις ζωγραφικής-σκίτσων - φωτογραφίας και βιβλίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τις οποίες θα υπογράφω και θα τις διοργανώνω εγώ στο μέλλον  κάνοντας αυτό που έκαναν στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή ο V.van Gogh και ο Arthur Rimbaud αλλά και ο Νίκος Καζαντζάκης.

Τέλος η θεματολογία μου είναι π.χ.: ομοφυλοφιλικά λογοτεχνικά αγγλόφωνα άρθρα, ψυχαναλυτικά σκίτσα, φωτογραφίες τοπίων-αξιοθέατων αλλά και έτερων δημιουργιών καθώς και κριτική  και φιλοσοφία των 9 τεχνών. 

Σήμερα είναι το athens gay pride στις 7μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος και το οποίο θα καταλήξει στη Βουλή των Ελλήνων, στην είσοδο δίπλα στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη(αν κατάλαβα καλά). 

Οπότε τους αφιερώνω αυτό το άρθρο και όσο για τις δημιουργίες μου αυτές θα τις εκδώσω με τον καιρό στους αρμόδιους φορείς.

No comments:

Post a Comment

Η ταινία "Ένα για το δρόμο" και οι εξαρτήσεις

 Η ταινία "Ένα για το δρόμο" ή στά αγγλικά "One for the road" είναι μια Γερμανική δραματική κομεντί, 115 λεπτών παραγωγή...